Sweep Sopmaskiner AB

Försäljning av sopmaskiner och redskapsbärare

Leveranser

Vi har nu sålt 194 nya kompaktsopmaskiner i Sverige, nedan kan ni se våra leveranser:


Leverans av en ny CV350 sopmaskin! Multihogen var den enda maskinen som har tillräckligt bra svängradie för att kunna svänga runt inne i magasinet. Stort tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!
Leverans av maskin nr 2 till samma kund inom loppet av 6 månader. Här ser ni ett glatt gäng, redo för vårsopning! Tack för förtroendet och lycka till med er nya Multihog!

Alltid kul med nya kunder! Kunden kommer att underhålla många av stadens alla P-hus. Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin.

PEAB köper sin 13:e sopmaskin av oss! Stort tack för förtroendet och lycka till med er nya Multihog CV350.

Leverans och utbildning för detta glada gänget! Stort tack för förtroendet och lycka till mer er nya Multihog CV350!


Leverans av sop- och vintermaskin! Kunden köpte till vikplog 175 cm och självlastande valsspridare 315L samt aluminium flak. Tack vare fyrhjulsdrift med differentialspärr så tar maskinen sig fram bra även på vintern.


Leverans av en ny CV350. Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

Kul med återkommande kunder! LPE köper sin 8:e sopmaskin av oss. Denna gången en helfolierad röd Multihog CV350! Stort tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!


Leverans till Svevia! Kunden köpte en fullutrustad sopmaskin samt vikplog och självlastande valsspridare. Stort tack för förtroendet och lycka med er nya maskin!

Från första möte till leverans på 7 dagar! Vi försöker alltid ligga på lagermaskiner för att hålla ner levernastiderna. Tack för ert förtroende och lycka till med er nya sopmaskin!

Levernas inför vårsopning! Kul med nya kunder som hört gott om oss på ryktesvägar!
Tack för fötroendet och lycka er nya Multihog CV350.

Alltid lika trevligt med återkommande kunder! Denna Multihog går även med lakevagn och 170 cm GMR sopvals på vintertid för att hålla Stockholms cykelbanor rena från snö. Tack för förtroendet och lycka till med er nya CV350!

Leverans av en välutrustad CV350 sopmaskin. Tack för förtroendet och lycka till med er nya Multihog!

Leverans av maskin nr 4 till Jobbax AB! Stort tack för förtroendet genom åren och lycka till med er nya Multihog CV350!

Leverans av nya CX75 generation 2 redskapsbärare! Lite info: 75 hk Steg V motor godkänd för HVO100, pendalnde midja, 3-punktsfäste, 4 WD med spiralfjädring på alla hjul, 110 m/L oljeflöde, godkänd släpvagnsvikt 3500 kg.
Utmärkt maskin för snöröjning, gräsklippning, ogräsbekämpning och mycket mer! Kontakta oss för mer info och demo.

Leverans av 2 st Multihog CV350! Stort tack för ert företode och lycka till med era nya sopmaskiner!


Leverans av en Multihog CV350 sopmaskin inför våren. Kund valde maskinen tack vare en mycket bra sugkraft. CV350 har ett luftflöde på 9000 m3 / h och ett vacuum på -55 mBar. Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!
Hör av er för mer info och demo! Tel. 0721-813935

Snabbaffärs av en CV350 sopmaskin mitt i vintern. Här ser ni tre glada herrar taggade inför våren. Lycka till med er nya Multihog!


Leverans av en CV350 en regnig vinterdag, men Johan är glad och taggad ändå! Kunden valde även till vikplog 175 cm och kombispridare vals/tallrik 650 L. Tack för förtroendet och lycka till med din nya maskin.

Leverans av en mycket snygg Multihog CV350 "Hulk Edition". Kunden valde även till svart lackerade fälgar. Stort tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

Leverans av en fullutrustad CV350 samt Fjärås Vikplog och självlastande valsspridare 300L. Lycka till med er nya Multihog!

Leverans av en Multihog CV350 sopmaskin samt vikplog och självlastande valsspridare till Jönköpings kommun. Sjunde Multihogen de köper. Stort tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!


Leverans till Swedavia Airports! Totalt 6 st Multihog CV350 varav 2 st till Landvetter, 1 st till Malmö, 2 st till Arlanda och 1 st till Bromma. Stort tack för förtroendet och lycka till med era nya sopmaskiner!


Levernas till Cleanera som underhåller High Chaparral. De behövde en smidig sopmaskin med hög kapacitet och god komfort för långa arbetspass, då passa CV350 bra. Tack för förtroendet och lycka till med er nya Sopmaskin!


Leverans av en fin CV350! Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

WP Entreprenad köper sina andra fullutrustade Multihog CV350! Båda är helfolierade i Satin Dark Grey. Stort tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

PEAB köper sin 5:e Multihog CV350!!! Och totalt den 12:e maskinen vi levererar till dem. Stort tack för förtroendet genom åren och lycka till med era nya sopmaskiner!Maskin & Energi köper sin andra Multihog på 1 år. Tack var en yttre svängradie på 255 cm och en sugkraft på -50 mBar klara CV350 av både trånga och tuffa jobb. Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tidig vårleverans av en Multihog sopmaskin. Tack vare sin 75hk steg V motor orkar maskinen ta sig upp för kundens branta, långa backar året om. Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!

Vara kommun köper sin andra sopmaskin av oss. Underbart med återkommande kunder! Tack för förtroendet och lycka till med er nya CV350.

Här har vi Micke, han slog till på en ny CV350 inför årets sandupptagning. Ett fint komplement till hans sopmaskinsflotta. Tack för förtroendet och lycka till med er nya Multihog!

Leverans av en ferrari-röd Multihog CV350 till LPE Sverige. Tack för ett långt och bra samarbete. Lycka till med er nya sopmaskin!

Här ser ni två glada herrar framför sin nya Multihog CV350 sopmaskin. Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!

Leverans av en mycket snygg Multihog CV350 sopmaskin! Fullutrustad, folierad i Satin Dark Grey med reflex logotyper & metallic svarta fälgar. Stort tack och lycka till med ert nya vrålåk!

 

Leverans av en ny Multihog CV350 sopmaskin och vinterutrustning. Trevligt med återkommande kunder! Tack Admir och lycka till med er nya sopmaskin!

En trevlig leverans hos dessa glada herrar! Kunden sökte en maskin med bra sugkraft och komfort. Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin.

Leverans av en fin Multihog CV350 sopmaskin. Kunden valde även till vikplog 170 cm och självlastande valsspridare 300L. Idag väljer 4/5 kunder till vinterutrustning. Mycket tack vare smidigt redskapbyte, fyrhjulsdrift och god komfort. Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin.

Trevligt med återkommande kunder! Här ser ni en glad Kjelle som bytt in sin Nilfisk -14 mot en ny Multihog CV350. Tack för förtroendet och lycka till med din nya sopmaskin!

Leverans till dessa glada herrar! En CV350 som sopmaskin och med vikplog och självlastande valsspridare. Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!

Leverans av en ny Multihog CV350. Maskinen ska även köra sopsalt med GMR 170 cm snöborste och dra lakevagn. Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!

Leverans av en Multihog CV350 sopmaskin. Kunden vill även använda maskinen under vinterhalvåret. Tack vare en hydraulpump på 100 L/m och en godkänd släpvagnvikt på 3500 kg klarar CV350 av både en GMR 170 cm sopvals fram och en släpande lakevagn bak. Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!


Dubbelleverans!!! Två nya CV350 sopmaskiner samt vikplog 150 cm och självlastande valsspridare 250 L. PEABs 9:e maskin de köper av oss. Tack för förtroendet och lycka till med era nya Multihog!

Levernas av en fullutrustad CV350. Kund ska även montera på en 1 m3 vattentank med teleskop vattenarm fram för bevattning. I och med standardfäste (A-ram alt. grindfäste) fram och 2500kg lastvikt baktill, möjligör Multihogen det att montera många olika redskap.
I inbyte fick vi en fin Nilfisk. Tack för förtroendet och lycka till!


Här ser ni en glad kund framför sin nya Multihog CV350! Tack för förtroendet och lycka till med din nya sopmaskin!

Måns Ottosson köper sin andra sopmaskin av oss! Demo och leverans inom 24 timmar, tack för förtroendet och lycka till med er nya Multihog!

JS Parkmiljö köper sin 4:e Multihog! Denna gången en CV350 sopmaskin som de även ska köra snö med. De valde maskinen delvis på grund av den goda komforten och ergonomin i hytten. Tack för förtroendet och lycka till mer er nya maskin!

Fransson köper sin andra maskin av oss på Sweep! Första uppdraget var att slammsuga flertalet brunnar. Lösningen var ett 3 m långt sugrör till befintlig lövsug. Tack för förtroendet och lycka till med er nya Multihog CV350!

Alltid lika roligt med återkommande kunder! Här levererar vi en 3:e sopmaskin till Nexo maskin. Tack för förtroendet och lycka till med er nya Multihog!

Leverans av en Multihog CV350 till Torp Köpcentrum. Tack vare midjestyrning och en yttre svängradie på 260 cm gör maskinen det möjligt att komma åt nära entréer och trånga utrymmen. Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin.

Jobbax köper sin 3:e maskin av oss! Denna gången en Multihog CV350. Kunden valde till följande: LED hel- / halvljus, LED-ljusramp fram, LED arbetsbelysning fram, midja & bak samt en blixtljusramp på taket. Nu kan föraren arbeta med riktigt bra belysning året om.
Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!

Leverans av en Multihog CV350! Här ser ni två glada killar framför sin nya sop- & vintermaskin. Allt fler väljer att köra sina Multihogar året om. Mycket tack vare god komfort, prestanda & smidigt redskapbyte. Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin! 

Leverans av en fullutrustad Multihog CV350 till dessa glada herrar! Tack för förtroendet och lycka till med er nya Sopmaskin! 

Leverans av en ny Mutihog till Stockholm! Kunden ska köra maskinen som sopmaskin och med klippdäck på sommaren. Tack vare en A-ram fram kan du hänga på diverse redskap bl.a. plog, snöborste, klippdäck, ogräsborste och slaghack.
Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!

Thomas och Sören framför sitt vrålåk! Alltid lika roligt med återkommande kunder, detta är 4:e maskinen de köper av oss. Tack för förtroendet och lycka till med er nya CV350!

Leverans av en Multihog CV350 till dessa 4 glada herrar! Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

Leverans av en Multihog CV350. A-rams fäste fram med lyftkraft på 700kg, 100L/m oljeflöde och en godkänd släpvagnsvik på 3500kg gör det möjligt att montera på många olika redskap. 
Denna gången köpte kund som sopmaskin och för att kunna dra lakevagn och snöborste 170cm på vintern. Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!

Leverans av en Multihog CV350 sopmaskin och vinterutrustning till dessa glada herrar! Tack Klaus på Ramnebegs Fastighetsservice för förtroendet och lycka till med er nya maskin!


Leverans av en superfin Multihog CV350. Denna gången var det snabba puckar, leverans 6 dagar efter första mötet med kund! Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

PEAB köper sin 8:e maskin av oss! Denna gången en Multihog CV350 sopmaskin samt vikplog & självlastande valsspridare. Maskinen har 4 WD med differentialspärr för trygg körning även på vintern. Tack för förtroendet och lycka till med ert nya åk!

Leverans av en fullutrustad Multihog CV350 sopmaskin, kunden valde även till en vikplog 175 cm fram samt tippflak 650L med tallriksspridare bak. Vi har maskiner på lager, denna levererades efter endast två veckor från första mötet. Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!Leverans av ännu en helfolierad Multihog CV350. Denna gången i Gloss Blue Metallic med detaljer i orange-metalic. Maskinen är utrustad med högtryckstvätt på 150 Bar, 15L/m samt 4m extern lövsug, allt detta har sin plats på insidan av maskinen. Här ser ni två glada herrar redo att sopa dagarna långa! Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

Leverans av en mycket fin Multihog CV350, helfolierad i Satin Dark Grey. Fullutrustad sopmaskin med 7 st blixtljus och arbetsbelysning runt om. Med en yttre svängradie på 2,5m passar maskinen utmärkt för Stockholms alla gator. Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

Jobbax köper sin andra nya sopmaskin av oss! Maskinen har individuell hjulupphängning med spiralfjädring på alla fyra hjul, rymlig hytt samt luftfjädrat komfortsäte. Detta resulterar i god ergonomi och komfort för långa arbetspass året om.
Tack för förtroendet och lycka till med er nya Multihog CV350!

Leverans av en fin NilfiskCity Ranger 3500. Vi servar och gör en komplett genomgång på alla våra inbytesmaskiner. Här ser ni en glad Bosse som tar emot sin nya sopmaskin!

LPE gänget hämtar ut sin nya Multihog CV350 hos oss. Maskinen har en Stage 5 motor på 75hk (högsta miljöklass, och utan AdBlue), 240 Nm och en stor sugfläkt. Detta resulterar i att man kör både miljövänligt och kan ligga på lägre varvtal (fullt moment vid 1600 rpm) för så låg bullernivå som möjligt. Utmärkt alternativ för arbeten i stadsmiljö! Tack för förstroendet och lycka till med ert nya vrålåk!

Förmodligen världens snyggaste sopmaskin går till Silo som köper sin 6e maskin av oss!
En fullutrustad Multihog CV350. Folierad runt om, orange-metallic lackade fälgar med spikes, neon belysning bak och runt hytten.
Tack Silo Snö & Sand & Kim Börjesson för ett långt och bra samarbete! 
Lycka till med ert nya vrålåk!
2020-05-07
Leverans av en Multihog CV 350. Maskinen är utrustad med högtryckstvätt, 4m lövsug, A-rams fräste fram för att enkelt kunna hänga på olika redskap. Detta tillsammans med fyrhjulsdrift och fjädring på alla fyra hjul gör att fler och fler väljer att arbeta med maskinen året om. 

2020-04-02
Trevlig leverans i snöiga Norrland. Våren är runt hörnet... ;) Lycka till med er nya sopmaskin!

2020-03-31
Jacob köper sin första egna sopmaskin. En fin Nilfisk från 2014! Tack för förtroendet!

2020-03-24
Här ser ni ett glatt gäng som är taggade på att börja jobba med sin nya sopmaskin!

2020-03-24
Leverans av en fullutrustad 2018 Nilfisk. Lycka till med er nya fina maskin!

2020-03-18
Dubbla tummar upp! Leverans av 2 st nya Multihog CV350 till Pedersens fönsterputs! Tack vare bra sugkraft, god ergonomi, miljömotor Stage 5 och möjligheten att justera totalhöjden mellan 190-198cm gjorde det möjligt för Sören att utföra alla sina arbeten. I inbyte fick vi 2 st fina Nilfiskar.
Tack för förtroende och lycka till med dina nya Multihogar!

Leverans av Multihog CV350! Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtrondet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!


Tack för förtrondet och lycka till med er nya maskin!

Tack för förtroendet och lycka till med er maskin!

Tack för förtroendet och lycka till med er nya maskin!


Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

 

Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

Tack för förtroendet och lycka till med er nya sopmaskin!

2018-07-11
Leverans till Fortifikationsverket i Revingehed. Maskinen kommer att gå inne hos försvarsmakten som sopmaskin och vintermaskin. Vi har maskiner på lager för omgående leverans!

2018-06-26
Maskin nr. 86 går till R.Fransson Entreprenad i Munkedal! Magnus släpar Nilfisken med sin större lastbils-sopmaskin mellan sina jobb. Riktigt trevligt ekipage!
I inbyte fick vi en Hako 1200 från 2011 på 2500h som nu är till salu!

2018-05-30
Favida i Stenungsund köper sin 2:a Nilfisk! Båda maskinerna går året om som sopmaskin och med vinterutrustning. Du plockar av sopbehållaren på 2 minuter med hjälp utav en ställning som medföljer. Du ersätter behållaren med ett flak/motorkåpa för bättre sikt under vinterkörning.

Ännu en leverans i Stockholm! Denna gången till Rovas Maskinkonsult som slog till på en fullutrustad sopmaskin!

BTLe i Kungälv gjorde en snabbaffär inför vårsopningen. Leverans av sopmaskin samt vikplog och spridare!

Leverans av MHEs 3:de maskin!!! Här ser ni en go och glad Magnus som hämtar sitt nya åk!

Leverans till J.Olofsson Jordbruk & Entreprenad i Mönsterås. Kravet var att vi skulle leverera maskinen inom en vecka, vilket inte var några problem. Nya lagermaskiner kommer in om ett par dagar!

2018-04-07
MHE i Göteborg köper sin andra Nilfisk och maskin nr 80! Sopmaskin utrustad med högtryckstvätt, Recaro komfortstol, 8 munstycken fram för extra bevattning och mycket mera. Han beställde även en Fjärås 175cm vikplog, Fjärås 250L valsspridare och ett aluminiumflak som ersätter sopbehållaren under vintertid. Nu kan maskinen rulla dygnet runt, året om 

2018-04-06
Leverans till RA Trädgård & Markservice i Stockholm. Här ser ni ett laddat gäng inför våren!

2018-04-05
Leverans till FT Vätterbygden. Fullutrustad sopmaskin och vinterutrustning i form av en Fjärås vikplog 175cm, en Fjärås självlastande valsspridare på 250L samt ett aluminiumflak som ersätter sopbehållaren för bättre sikt under vinterkörning. 

2018-04-01
Silo Sno & Sand köpte sin 5e maskin!!! Maskinen är utrustad med extra allt, alltifrån vattenramp med 8 munstycken på borstpaketet, blixtljus runt om, LED belysning fram och mycket mera. Här är en laddad Igor inför vårsopningen!

Roligt med återkommande kunder! Leverans till LETF AB som köpte sin andra maskin. I inbyte fick vi en fin Nilfisk från 2014, passa på och slå till på en fullt fungerande och välvårdad maskin inför våren! Se annons nedan, ha en fortsatt trevlig påsk!
https://m.blocket.se/goteborg/Nilfisk_City_Ranger_3500_Sopmaskin_Fint_skick_78531122.htm?ca=11&w=3

Leverans till Jobbax i Göteborg inför vårsopningen! Om våren vill komma någon gång d.v.s...

2018-03-15
Trevligt med återkommande kunder! Här ser ni tre glada grabbar från AGGA Maskin som precis tagit emot sin nya maskin. I inbyte fick vi deras 2014 Nilfisk på ca 5000h som nu är till salu. Kunden sopar mycket garage och tack vare en totalhöjd på 189 cm var denna maskin ett utmärkt val.

2017-11-30
Leverans av en fullutrustad sopmaskin till Sollentuna Centrum. Maskinen ska gå i parkeringsgarage och tack vare sin låga höjd på 189 cm så var Nilfisken ett utmärkt val.

2017-06-02
Trevligt att få leverera ytterligare en maskin, denna gången till Skövde kommun. Med en ergonomisk förarmiljö och hög prestanda var denna maskin ett utmärkt val för kunden!

2017-05-24
Maskin nr. 70 gick till Vara kommun! Här ser ni två glada grabbar som längtat efter att få komma ut och sopa med sin nya maskin.

2017-05-04
Maskin & Energi i Enköping slog till på vår demo-maskin. Kunden såg maskinen som ett perfekt komplement till sin framhängda sopvals och kan nu erbjuda alla typer utav sopning. Här ser ni en glad Måns som kör sin maskin för första gången!

2017-04-07
Maskin nr. 68 gick till pappersbruket i Iggesund. Kunden valde till en skurskrapa för att kunna skura sitt stora lager. Utöver det är maskinen utrustad med bl.a. ett sprinklersystem från Fogmaker. Trevligt att få leverera till glada Norrlänningar! 

2017-03-24
Nu har vi sålt ytterligare en Nilfisk, denna gången till Skalleveds Entreprenad väster om Värnamo. Vi bytte även in Andreas CityCat 2020 som nu finns till salu på blocket! 

2017-03-16
Plog och marktjänst i Huddinge köpte maskin nr. 66. I samband med denna leverans passade vi på att göra några återbesök runt om i Stockholmsområdet.

2017-03-14
Leverans inför vårsopningen! Grimetime i Göteborg köpte sin första Nilfisk. Här ser ni två glada grabbar vid leverans!

2017-03-01
Två leveranser på en dag! Nr. 64 gick till BT Entreprenad som valde att byta ut sin gamla maskin mot ännu en till Nilfisk 3500. Kunden behöver en smidig maskin för både garage- och vårsopning vilket var en av anledningarna till att de valde denna.

2017-03-01
Maskin nr. 63, ännu en återkommande kund, LP Entreprenad köpte sin 4:e Nilfisk! Här ser ni en glad Andreas som får levererat sin nya maskin. Kunden valde till en ljusramp framtill för bättre sikt samt blixtljus.

2017-01-09
Det var en ära att få leverera maskin nr 60 till NLE entreprenad i Skara. Johan har sen tidigare en Jungojet som nu var dags att byta ut mot en Nilfisk. Han valde en fullutrustad sopmaskin och ett mycket smart val av vinterutrustning. Nämnligen en vikplog och kombi-spridare som går att använda som både vals- och tallrikspridare (1-8m spridning).   

2016-12-15
Maskin 59 köpte WorkitOut i Stockholm. De ska sköta både sopning och vinterunderhållning längs Stockholms kust.
För kunden passade en vikplog och självlastande Fjärås-spridare alldeles utmärkt! Här är tre glada grabbar vid leverans. 

2016-10-18
Fyrkantens förvaltning köpte den 58:e maskinen. De såg alla fördelar med Nilfisken, som nu kan ersätta deras gamla maskiner. Kunden köpte även vikplog samt tippflak med valsspridare.

2016-07-21
Kolmårdens djurpark köpte den 57:e maskinen. De testade ett flertal maskiner. Med lite påbyggnader tyckte de att vår var bäst.
Som här med spolramp där vi lyfter upp smutsen i springor på deras betong samt skurramp som suger upp vattnet och
smutsen.

200 liter extra tank ger totalt 450 liter för att kunna spola upp till en timma. 
15 meter slangvinda med spolhandtag lätt åtkomligt. 
Parkchefen Jimmy verkar nöjd men vi tycker det är lite otrevligt med alla vilda djur som går omkring. J
  
2016-05-15

Maskin 56 gick till....... Silo! deras 4:e Nilfisk CR 3500! Trots detta har de "bara" tre maskiner då en förlorade en närkamp med en spårvagn. 

2016-04-21
GVAB i Göteborg köpte den 55:e maskinen. Den skall mest sopa på Volvo Personvagnar. Tre glada gubbar hämtar maskinen! 12 stycken Nilfisk CR 3500 i Göteborg nu!

2016-04-06
Lisebergsmaskinen!!!
Silo Sno & Sand AB bara köper. :-)) Deras 3:e Nilfisk och nummer 54 i ordningen för Sverige. Ytterligare en glad förare som skall ut och göra staden Göteborg ren! Och då speciellt Liseberg där denna maskin skall gå. 11 stycken Nilfisk CR 3500 i Göteborg nu!

2016-03-31
Annebergs Gård AB i Varberg köpte maskin 53. En glad förare med sin nya Nilfisk.

2016-03-08
BT Entreprenad AB köpte maskin 52 i ordningen och den tionde Nilfisk City Ranger 3500 som sopar i Göteborg! Här genomgång av maskinen.  
En glad ägare!  
2016-03-07
Svedala Kommun köpte maskin 51 fullutrustad och med V-plog samt sandspridare. Svedala har ett häftigt utryckningsfordon med! 

2015-10-23
Jippi!!! Nu har vi sålt 50 Nilfisk CR 3500 i Sverige. Köpare är Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB. Då fick vi bjuda på tårta! 
Som straff gav de oss denna maskinen i inbyte... :-)) 

2015-09-21
Lastat och klart för avresa till Elmia Park och Golf med vårt nya styrande släp.

Extra långt släp för att få med skurdäck och plog. Vi kan inte backa med den ännu! Svårt med styrande axel, men den går som en dröm på vägen.

Vi tackar alla besökare på Elmia för en lyckad mässa!

2015-09-16

Klottrets Fiende No 1 i Malmö köpte maskin nummer 49 som vi sålt i Sverige sedan starten 2009.

De skall i huvudsak städa garage. Vi har därför anpassat maskinen för detta. Bland annat med följande:

Låga däck.

För att få ner takhöjden. 

Skurdäck Light för att få upp det fina dammet. 

Spolramp för att spola tak och väggar i garage.

För det fick vi tummen upp!

2015-08-18

Vacker sensommardag på väg till Frövi utanför Örebro med ny maskin.

Korsnäs Frövi pappersbruk köpte den 48:e Nilfisk CR 3500 vi sålt i Sverige. En glad förare med sin nya maskin:

Stora lager med papper som skall hållas rena.

2015-07-02

Gyproc gipsfabrik i Bålsta köpte 47:e maskinen. Skall sopa och skura gipsdamm. En nöjd och glad förare. Hans kommentar när vi demade maskinen var "om jag fick bestämma skulle maskinen stanna kvar direkt" :-))

2015-06-25

HTE Garden Produktion AB i Göteborg köpte 46:e maskinen. Ett gäng goa glada gubbar hämtar maskinen!

2015-06-24

Tre nya maskiner har anlänt. Snabb ombyggnad av den ena för leverans dagen efter. Vi lägger ner ca 12 timmar per maskin för de skall bli så bra som vi vill ha maskinerna för svenska marknaden. Exempelvis vacummätare, Recarostol, vattendump mm.

2015-06-10

Silo Sno & Sand AB i Göteborg växer så det knakar. De köpte sin första Nilfisk CR3500 för några månader sedan. Ägaren Kim Köpte maskin nummer 45 i ordningen. Go och glad kille!

2015-06-09

AB Kristianstadsbyggen köpte maskin 44 i ordningen. De vågade inte göra tummen upp ännu, då de haft strul med tidigare maskiner. Tiden får utvisa om det blir tummen upp :-))

De köpte även V-plog med spridare.

2015-05-28 Maskinexpo där vi träffade många gamla och förhoppningsvis nya kunder.

2015-05-11

Bertil till vänster på bilden, ägare till Bertil Svederbergs Gräv AB köpte maskin 43 i ordningen. Skall bland annat sopa Ullareds köpcentrums 27 000! parkeringsplatser. Vi hoppas den syns i TV-serien :-)  

2015-05-11

LP Entreprenad testade våra nya ogräsborstar. Resultatet blev riktigt bra:

Yttre raden på borsten består av ogräsknippen och två inre rader med vanliga borstknippen. Detta gör att man kan ta bort ogräs och sopa rent i ett moment:

2015-05-07 Mässa Live Entreprenad på Ring Knutstorp:

  

2015-04-22

Hasse på H. Erikssons Bygg o Väg Allsevice köpte maskin 42 i ordningen.

En glad o go gubbe :-))

Hasse har köp till extrautrustning där han kan spola tak i garage: 

Och väggar i garage:

 Samt skurdäck för att få upp det sista dammet.

Resultat på betong.

2015-04-01

Silo Sno & Sand AB köpte maskin nummer 41. Snabbaste affären hitills. Demo på tisdagen och på onsdagen körde de iväg med maskinen, betalt och klart! De blev rekommenderade av LPE att köpa vår maskin.

2015-03-12

Täby Entreprenad AB bara köpte på några dagar. Deras kommentar var: "Vi har bara hört gott om denna maskinen". Tionde maskinen från oss som sopar i Stockholm och maskin nummer 40 som vi sålt i Sverige!

2015-03-11

LP Entreprenad, Göteborgs största entreprenör på sopning, snöröjning mm. valde vår maskin när förarna fick bestämma! De köpte 3 maskiner, 37,38 och 39 i ordningen. Det är vi mycket stolta för.

Förarutbildning och sedan genomgång för mekanikerna hos LP. 

2015-03-09

Här lastar vi av den senaste maskinen av 7.

Nej det är inte på fabriken, bara vi som leker lite med våra nyanlända maskiner:

2015-02-09

På väg till köparen Cima Maskin AB i Malmö med fullt lass. Rostfri spridare på flaket v-plog fram på släpet och fullutrustad sopmaskin.

Tummen upp för den nya maskinen!

2015-01-09

Solna Asfalt köpte den 35:e maskinen.

Det firade Martti med en kall öl :-))

2014-10-23

På väg till Stockholm med fullt lass. Fullutrustad sopmaskin samt v-plog och sandspridare. Köpare Lövhagens Mark & Trädgård AB 

 En glad förare med sin nya maskin! 

 Leverans av den 33:e maskinen till Pedersens i Västerås. 2014-09-11 Sören Pedersens kommentar om maskinen: "Den här maskinen är den bästa på marknaden"

    

Leverans av den 32:andra maskinen till Törnskogens Entrepenad AB 2014-09-03

De köpte den första av oss 2011. För oss är det ett bra betyg när någon köper ytterligare en maskin.

Vi har nu 5 kunder som köpt 2 eller fler maskiner :-))

Några bilder från en för oss bra Maskinexpo 2014 med många trevliga besök från gamla och förhoppningsvis nya kunder.

Idag 2014-05-15 kom det 2 nya fina Nilfisk CR 3500 och den tredje kom i förrgår. Så nu har vi äntligen fullutrustade maskiner hemma för omgående leverans!

 Lyckad och trevlig mässa hos KS maskiner i Svedala. 2014-05-08    Kall men solig mässa hos Johans park o mark i glada Huddik 2014-04-29

 Leverans av den 31:a maskinen till CLÅ i Ö-vik AB 2014-04-22

För uthyrning till Örnsköldsviks kommun till att börja med.

Strålande väder och goa o glada killar!

En av fördelarna med vårat jobb är att vi får träffa intressanta människor och se vårt vackra land.

Här en bild på Höga kustenbron på vägen till Ö-vik.

Hurra! 30 maskiner levererade. Leverans 2014-04-15 till PEAB Stockholm. Deras andra maskin i år. Nu har PEAB totalt 4 Nilfisk CR 3500

   Vattenposten monterad inne i maskinen.  Och vattenpostnyckeln. 

Vecka 14. 14-03-31 till 14-04-04 blev en tuff men rolig vecka. På måndagen kom dessa 3 skönheterna!

Den vänstra fick kundanpassas till sent på kvällen, för att sedan lastas. .

Tisdag 14-04-01 leverans i Jönköping i sammarbete med Mek o Maskin till HSB för sopning på A6 Center. 28:e maskinen.

Onsdag ombyggnad av ytterligare en maskin för utställning på Mek o Maskins mässa i Vimmerby på torsdagen.

Fredag 14-04-04 leverans av den 29:e maskinen till PEAB Stockholm. Goa o glada Stockholmskisar!

Fredag kväll hemresa via Jönköping med vackert väder :-)) Ett glas vitt vin, räkor och frugan väntar.

Kan man ha det bättre?

Avställning av släp på verkstan sen fredag där det kommit 8 Recarostolar till maskinerna. Bara det bästa duger..

Puh det var en tuff men kul vecka!

Leverans av den 27:e maskinen till LETFAB Kungsbacka 2014-03-28

 

Leverans av den 26:e maskinen till Scan-Trim AB i Göteborg 2014-03-21. Deras 3:e Nilfisk CR 3500. Bilder kommer.

Leverans av den 25:e Nilfisk CR 3500 till Arvika kommun 2014-02-27.

De två maskinförarna Anders och Mikael var väldigt noga med att få rätt maskin. 8 maskiner var med på upphandlingen. Alla fick komma före upphandlingen för demo. Sedan en gång till när priserna var lämnade. Arvika hade en upphandling där ett poängsystem gjorde att funktion var lika viktigt som priset. Deras kommentar när vi lämnade maskinen var:

Vi valde rätt!

  

Leverans av den 24:e maskinen till PEAB Drift och underhåll i Helsingborg. 2014-02-10 

Provkörning.

Spolning och tvättgenomgång av maskinen.

Lastat och klart för leverans av den 23:e maskinen till Borås Kommun 2014-01-23

Demomaskin med soputrustning samt V-plog med tallriksspridare 800 liter.

22: andra maskinen levererad till Simrishamns Kommun 2013-11-21

Här pågår lite provkörning av glad förare :-))

image.jpg

image.jpg

I sammarbete med Johans Park och mark levererade vi den 21:a maskinen 13-10-07 till Svenska kyrkan Falun.

Här går vi igenom hela maskinen med kunden.

bild-2.jpg

 2013-08-08 sålde vi den 20:e maskinen till Martin på Favida

Stenungsund :-))

Han köpte den första maskinen i Sverige av mig 2009. Nu sålde han den till Ripa system i Helsingborg som nu har 4 stycken!!

img-1299.jpg

Fint ekipage.

img-1302.jpg 

Reservdelslagret i Göteborg.

img-1122.jpg

img-1124.jpg

img-1125.jpg

19:e maskinen kom i dag på självaste nationaldagen med riktigt breda däck 275/60-15 !

Skall gå som demomaskin ett tag. 

image.jpg

 Vilken känsla med Recarostolen, skärmbreddare och dessa breda hjulen, som en racer :-))

image.jpg 

 18:e maskinen levererad till Falköpings Kommun. 

image.jpg

Några bilder från Maskinexpo 2013.

 

  

18:e maskinen till Falköpings Kommun med eftermonterad slangvinda för högtryckstvätten.

15:e maskinen levererad till PISAB med snygg lack.

image.jpg

Hämtar ny sopmaskin på fabriken i Tyskland 4 mars 2013.

Lagermaskin för omgående leverans till den som önskar!

 image.jpg

image.jpg

image.jpg

Första gången jag kör en sopmaskin. Jag är 14 år 1972 Maskinen är en Wayne.

Tömmning.

Lövsopning.

Transport av såld Swingo.

ny Jungojet i ny lokal.

Hämtar ny Jungojet på fabriken Eppingen Tyskland. 

Studiebesök i fabriken.

Leverans till Gotlands Kommun för sopning i Visby.

 

Såld till Skanska Falkenberg.


Såld Swingo.

Ny maskin levererad till Stockholm Entrepenad numera PEAB

 


Fler bilder kommer.