Sweep Sopmaskiner AB

Försäljning av sopmaskiner och redskapsbärare

Om oss

Lasse Sannes grundare av Sweep, började med att köra sopmaskin i sin fars företag 1973. Han har kört och reparerat ett 30:tal olika sopmaskiner genom åren. Startade Scan-Trim AB 1979 som bilverkstad för att sedan ta över maskinsopningen av sin far. 

Det var i Scan-Trim som behovet av en bättre maskin önskades och efter att ha letat över hela världen hittades Nilfisk City Ranger 3500. 2012 startades Sweep Sopmaskiner Sverige AB för att bara jobba med försäljning.

Tim Sannes är utbildad maskintekniker på Motorbranchens Tekniska Gymnasium. Arbetar idag med utveckling och försäljning. Har kört sopmaskin sedan tolvårsåldern. Sedan 2014 är Tim delägare och ansvarig VD.

Jacob Hallin har sedan 2015 jobbat på Sweep. Han har jobbat med allt ifrån reparationer av sopmaskiner till demovisningar. Arbetar idag med försäljning. Sedan 2017 är Jacob delägare i firman.

2020 blev Sweep generalimportörer av Multihog i Sverige.

Tim och Jacob reser över hela landet på mässor, visningar och återbesök. Vårt mål är att visa er fördelarna med våra maskiner och få er att känna trygghet i en affär!

Bilden är tagen utanför vår verkstad i Göteborg.

Vi är en stolt medlem i MaskinLeverantörerna.